Rețeta câștigătoare de la cititori: Tort de morcovi
Ultima actualizare:
Câștigătoarea noastră se numește Alina Mehedințu. Ea va primi un aparat de vidat. Alina Mehedințu ne-a pregătit Tort de morcovi.
Ingrediente Tort de morcovi:
3 ouă, 200 ml ulei, vanilie, 200 g zahăr, 1 lingură scorțișoară, 1 linguriță praf de copt, 250 g morcovi rași, 250 g mascarpone, 250 g cremă de brânză, 200 g zahăr extrafin, nucă.
Mod de preparare Tort de morcovi:
Se mixează ouăle cu uleiul și vanilia, apoi se adaugă scorțișoara, făina, praful de copt și morcovii și se amestecă ușor până se încorporează cu o spatulă. Se dă la cuptor pentru 30 minute la 180 de grade. Se prepară crema din mascarpone, crema de brânză și zahărul și se dă o oră la frigider. Se presară deasupra nuca mărunțită.