Rețeta delicioasă care se poate pregăti rapid și ușor. Cum se fac faimoasele șnițele cu sos de smântână și ciuperci
Șnițelele sunt o rețetă simplă și foarte ușor de pregătit. Însă, dacă vă doriți o variantă mult mai specială a acestui preparat, puteți încerca faimoasele șnițele cu sos de smântână și ciuperci!

Partea cea mai bună atunci când vine vorba despre această rețetă este faptul că nu veți avea nevoie decât de câteva ingrediente simple și foarte ușor de găsit în orice magazin din țară! Șnițelele cu sos de smântână și ciuperci sunt delicioase și veți dori să reveniți la ele cât mai des posibil.
De ce ingrediente aveți nevoie
Pentru a pregăti această rețetă delicioasă veți avea nevoie de șase felii de cotlet sau pulpă de porc, 2 – 3 linguri de ulei, 2 – 3 linguri de făină, puțină sare, piper, cât și undeva în jur de 200 ml de smântână naturală dulce.
Desigur, acestea nu sunt singurele ingrediente de care veți avea nevoie. Pe lângă acestea, trebuie să mai aveți la îndemână și o ceapă medie, 100 ml de vin alb sec, aproximativ 250 ml de supă de pui, cam 150 de grame de ciuperci la conservă și pătrunjel verde.
Cum se pregătesc aceste șnițele delicioase
Odată ce veți avea pregătite toate aceste ingrediente, primul pas pe care trebuie să îl urmați este să bateți carnea și să presărați peste ea puțină sare și piper. Apoi, bucățile de carne trebuie date prin făină și puse la prăjit în ulei. Ele ar trebui prăjite cam un singur minut pe fiecare parte.
Apoi, după ce ați scos carnea din tigaie, veți pune la călit ceapa tăiată în cubulețe și veți adăuga și vinul. Apoi, puteți pune în tigaie carnea, alături de sucul pe care l-a lăsat și de supă, sau doar apă fierbinte.
Pasul următor este să lăsați totul la gătit vreme de 20 de minute, iar atunci când carnea este aproape gata se poate adăuga și smântâna, cât și ciupercile, potrivit savoriurbane.com. Mâncarea mai trebuie lăsată la foc mic, sub capac, vreme de câteva minute. Dacă este nevoie, mai puteți adăuga sare și piper, iar la final veți avea o mâncare delicioasă și ușor de pregătit!



































