Rețeta delicioasă perfectă pentru zilele reci de iarnă. Cum se pregătește cotletul de porc în sos roze în mai puțin de o oră

Cotletul de porc în sos roze este o mâncare delicioasă, ușor de făcut și care nu are nevoie decât de câteva ingrediente simple. În mai puțin de o oră, veți putea pregăti această rețetă perfectă pentru zilele reci de iarnă.

Cotletele de porc sunt foarte ușor de pregătit / foto: Adobe Stock Images
Cotletele de porc sunt foarte ușor de pregătit / foto: Adobe Stock Images

Acest preparat este unul simplu și delicios, care va fi gata în mai puțin de o oră. Iar la final, el va putea fi servit alături de orice fel de garnitură doriți.

De ce ingrediente este nevoie

Pentru a pregăti această rețetă delicioasă nu este nevoie decât de câteva ingrediente simple. În mod normal, mâncarea ar trebui să fie gata în mai puțin de o oră, iar chiar și cei care nu au foarte multă experiență în bucătărie ar trebui să o poată pregăti ușor.

Practic, tot ce trebuie să aveți la îndemână sunt cinci felii de cotlet de porc, o ceapă, câțiva căței de usturoi, 300 ml de roșii pasate, 150 ml de smântână și 150 ml de apă. De asemenea, pe lista ingredientelor se mai află și boia afumată, ulei de floarea-soarelui, cimbru, oregano, sare și, nu în ultimul rând, piper. Odată ce aveți toate aceste ingrediente pregătite, veți putea începe să gătiți!

Cum se pregătește această mâncare delicioasă

Potrivit bucataras.ro, primul pas pe care trebuie să îl faceți pentru a pregăti această mâncare delicioasă este să condimentați feliile de carne cu sare și piper. Mai departe, trebuie încins puțin ulei într-o tigaie, iar feliile de cotlet vor fi călite ușor pe ambele părți.

După ce ați scos carnea pe o farfurie, va trebui să tocați mărunt ceapa și usturoiul, iar apoi să le puneți la călit în tigaie. Atunci când au căpătat puțină culoare, veți adăuga în tigaie și roșiile pasate, apa, condimentele și veți amesteca bine. Acest sos va trebui să fiarbă câteva minute, după care veți adăuga smântâna, amestecați bine, iar apoi puneți și feliile de carne în sos.

Mai departe, vasul va trebui acoperit cu o hârtie de copt și pus în cuptorul preîncălzit la 200 de grade, vreme de 15 – 20 de minute. La final, veți avea o mâncare delicioasă, cu un gust și un aspect divin.



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
suc cola suc acidulat bauturi carbonatate shutterstock 361921463 jpg
vin rosu (2) jpg
Sos de rosii jpg
dans jpg
image png
horoscop 4 august jpg
BeFunky collage   2025 12 14T201653 072 jpg
horoscop shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net