Rețeta perfectă pentru Postul Crăciunului! Cum se pregătește fasolea boabe cu spanac
Pe 15 noiembrie urmează să înceapă Postul Crăciunului, iar cei mai mulți români se află în căutare de rețete delicioase pentru această perioadă din an. Din fericire, mâncarea de fasole boabe cu spanac este delicioasă și foarte ușor de pregătit!

Această rețetă simplă este perfectă pentru zilele de post care urmează în perioada următoare. În plus, rețeta este și foarte simplă, așa că va putea fi pregătită chiar și de cei fără prea multă experiență în bucătărie. Tot ce vă trebuie sunt câteva ingrediente simple, care vor fi gata foarte repede.
De ce ingrediente este nevoie
Din fericire, nu va fi nevoie de prea multe ingrediente complicate pentru a pregăti această mâncare delicioasă de post. Mai precis, tot ce trebuie să aveți la îndemână este o ceapă roșie, o conservă de fasole albă, 125 de grame de baby spanac, 200 de grame de roșii pasate, o lingură de pastă de ardei, cât și o lingură de ulei.
De asemenea, pe lista de ingrediente se mai află și sare, piper negru măcinat, cimbru, două foi de dafin cât și mărar. Odată ce aveți la îndemână toate aceste ingrediente, puteți începe să pregătiți fasolea boabe cu spanac.
Este o rețetă perfectă pentru zilele de post
Conform bucataras.ro, pentru a pregăti această mâncare delicioasă trebuie să începeți prin a toca ceapa cât mai fin, după care o veți căli puțin în ulei încins. Apoi, se adaugă și roșiile pasate, alături de pasta de ardei, dafin, cimbru, piper, cât și sare.
Totul trebuie lăsat la fiert vreme de câteva minute, după care se adaugă apă și fasolea scursă cât mai bine. Mâncarea trebuie lăsată pe foc până când sosul ajunge la o consistență perfectă, după care se adaugă spanacul și încă puțină sare.
Totul trebuie lăsat la fiert cam 2 – 3 minute, cu capacul pus. Apoi, se pune și mărarul iar mâncarea mai trebuie fiartă vreme de 5 minute. La final, acest preparat delicios poate fi servit cu pâine prăjită.



































