Reţeta unui super desert! Spumă de ciocolată şi cafea

Ultima actualizare:

Ingrediente: Pentru glazura de cafea: 400 g zahăr pudră, 4 linguri cafea concentrată

Pentru spuma de ciocolată: 12 gălbenuşuri, 200 g zahăr, 300 g ciocolată, 3 foi de gelatină (sau echivalentul în gelatină granulată), 1 l de frişcă bătută, 50 ml rom

Pentru crema de unt: 200 g unt cu 80% grăsime moale, 1 dl apă, 120 g zahăr, 1 fiolă esenţă de vanilie, 4 gălbenuşuri

Dificultate: mare

Timp de preparare: 120 min

Număr porţii: 4

Mod de preparare

Pregăteşti o formă ca de cozonac pe care o tapetezi cu folie transpa rentă alimentară şi în care torni glazura de cafea pe care o faci frecând zahărul cu cafeaua până obţii o cremă groasă. O pui într-un vas cu apă fierbinte (nu pe foc) şi amesteci la cald până se mai subţiază.

Continuarea pe Click! Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Felipe și Regina Letizia la dineul de gală de la Roma, Italia, în rochie de la un brand de masă   profimedia 0945642160 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
sarmale freepik jpg
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
image png
zodii norocoase webp
culori norocoase februarie zodii 1170x780 jpeg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net