Reţete de la cititori: Baclava cu nucă - Ionel Anchidim

Ultima actualizare:

    Baclava cu nucă
Baclava cu nucă

Ingrediente: 1 pachet foi plăcintă, 400 g de nucă, 200 g zahăr.

Preparare

Foile se împart în trei, se pune primul strat în tavă şi se unge cu margarină sau unt. Se pune nuca, zahărul şi continuăm până terminăm toate foile. Se taie pătrate şi se bagă la frigider o oră.

Se bagă la cuptor 20-25 de minute iar când se scoate se toarnă un sirop fierbinte făcut din 500 ml apă şi 100 g zahăr şi esenţe după gust. Se serveşte rece.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
image png
horoscop jpg
banner Mihai Voropchievici png
barfe jpeg
clatite shuttersotck1 jpeg
BeFunky collage (52) jpg
cuplu cearta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net