Reţete de la cititori: Caşcaval pane şi cordon bleu – Daniela Butnaru

Ultima actualizare:

Cordon bleu: se ia pieptul de pui, se feliază şi se bate cu ciocanul de şniţele, apoi se sărează şi peste el se pune o bucată de muşchi sau şuncă, o bucată de caşcaval, se rulează şi se dă prin făină apoi prin ou bătut cu puţină făină (dacă vă place puteţi să-l daţi şi prin susan, eu aşa am procedat). Se prăjeşte la foc potrivit pe ambele părţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Caroline și Pierre Casiraghi cu soția Beatrice Borromeo, doliu în familia Casiraghi de la Monaco   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop 3 august webp
prazoki1 jpg
bob tunsoare jpg
1 piftie de curcan jpg jpeg
Tottenham Hotspur v AZ   UEFA Europa League 202425 League Phase MD3 (1) (1) jpg
horoscop decembrie logo jpg
image png
sarmale freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net