Reţete de la cititori: Caşcaval pane şi cordon bleu – Daniela Butnaru

Ultima actualizare:

Cordon bleu: se ia pieptul de pui, se feliază şi se bate cu ciocanul de şniţele, apoi se sărează şi peste el se pune o bucată de muşchi sau şuncă, o bucată de caşcaval, se rulează şi se dă prin făină apoi prin ou bătut cu puţină făină (dacă vă place puteţi să-l daţi şi prin susan, eu aşa am procedat). Se prăjeşte la foc potrivit pe ambele părţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
tratamente naturiste anti imbatranire jpeg
Bomboane cu biscuiti si fulgi de nuca de cocos  Sursa foto shutterstock 107127485 jpg
1 par alb jpg jpeg
ciorba de fasole boabe cu afumatura si rantas jpg
zodii norocoase webp
cuplu sex
culoare zodii jpg
masca ten jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net