Reţete de la cititori: Chec cu ciocolată - Nicoleta Pîrvuleţ

Ultima actualizare:

Mod de preparare: Se topeşte untul într-o crăticioară apoi se lasă să se răcorească. Ciocolata şi caisele se taie bucăţele mici.Într-un bol se amestecă toate ingredientele uscate: făina, zahărul, pudra de cacao, praful de copt şi bicarbonatul de sodiu. Se adaugă ciocolata mărunţită în compoziţia uscată.În alt bol se amestecă toate ingredientele „umede": laptele, untul, ouăle şi esenţa de vanilie. Compoziţia lichidă se amestecă în cea uscată şi se amestecă bine.Se toarnă aluatul în 2 forme de chec tapetate cu hârtie de copt. Deasupra se presară caisele mărunţite şi se amestecă uşor până se încorporează bine în compoziţie.Checul se dă la cuptor la temperatură medie până se rumeneşte uşor şi trece testul scobitorii. Se scoate din tavă după ce s-a răcorit puţin.Se pudrează cu zahăr pudră vanilat.După ce se răcoreşte, se taie şi se savurează. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Caroline și Pierre Casiraghi cu soția Beatrice Borromeo, doliu în familia Casiraghi de la Monaco   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
zodii norocoase webp
culori norocoase februarie zodii 1170x780 jpeg
image png
image png
unghii rosii cu auriu jpg
maioneza jpeg
zodii meteoriti png
image
actualitate.net
image
actualitate.net