Reţete de la cititori: Ciorbă de perişoare - Aluculesei Brînduşa

9 aprilie 2015
image
Ciorbă de perişoare

Ingrediente: 1 kg carne de porc slabă tocată, 8 ouă, 1/2 linguriţă de piper măcinat, 2 linguri maggi secretul gustului cu gust de legume, 500 ml borş acru, 1 ceapă, 2 morcovi, 1 rădăcină de păstârnac, 4 roşii, 1 ardei kapia roşu, 500 ml smântână, 3 linguri mari de orez.

Mod de preparare

Punem carnea tocată într-un vas, peste ea adăugăm 4 ouă, piperul măcinat şi o lingură de maggi secretul gustului şi omogenizăm foarte bine compoziţia.Curăţăm apoi legumele, le spălăm, le tocăm mărunt, apoi le punem la fiert cu o lingură de maggi, când începe să clocotească dăm focul la mic şi facem perişoare mici cam cât un ou de porumbel şi le dăm drumul uşor în oală peste legume, lăsăm să fiarbă totul la foc mic, când sunt fierte adăugăm borş după gust, lăsăm să tragă un clocot şi oprim focul. Într-un vas punem 4 ouă şi smântâna şi le mixăm foarte bine şi turnăm compoziţia peste ciorbă, amestecând uşor, presărăm apoi pătrunjel verde. Poftă bună!

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi Bădălău jpeg
1alexandra stan mihai morar png
cub jojo admin gif
Victoria Beckham (4) jpg
alina puscas png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Horoscop săptămânal 23 29 mai 2022 jpg
scorpion jpeg
FOTO 3 jpg
clutch png
image png
Cum sa devii un manager mai bun  4 lucruri de care sa tii cont jpg