Reţete de la cititori: Ciuperci umplute cu brânză de burduf şi mărar - Monica Marton

Ultima actualizare:

    Ciuperci umplute
Ciuperci umplute

Ingrediente necesare pentru 2 porţii: 6 ciuperci Champignon, 4 linguri de brânză de burduf, o jumătate de legătură de mărar, câteva codiţe de la o ceapă;

Preparare: Spălaţi ciupercile, tocaţi codiţele acestora; Spălaţi mărarul şi codiţele de ceapă şi le tocaţi mărunt. Amestecaţi codiţele de la ciuperci, mărarul şi ceapă tocată cu brânză de burduf. Compoziţia o aşezaţi în ciupercuţe.  De regulă, preparatul nu necesită sare deoarece brânză este sărată. În funcţia de producătorul de brânză, puteţi combină brânzeturile mai sfărâmicioase cu cele mai păstoase sau chiar cu o linguriţă de unt dacă brânză este sframicioasa şi nu leagă compoziţia. De asemenea, puteţi adaugă un praf de piper sau chiar chili. Încingeţi cuptorul la 200 de grade, aşezaţi ciupercutele în tăviţă în cuptor unde le lăsaţi 20-25 de minute. Poftă bună!



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
horoscop, foto shutterstock jpg
haine lana istock jpg
homemade pickles 9061458 1280 png
image png
BeFunky collage   2025 12 08T141021 268 jpg
girl 6920633 1280 jpg
castraveti in saramura, foto shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net