Reţete de la cititori: Coşuleţe cu legume - Anişoara Ursan

Ultima actualizare:

Pentru umplutură: 250 g mix de legume congelate, 150 ml ulei Unisol, o ceapă roşie, 2 ouă, 250 g cremă fină de brânză cu smântână, 150 g caşcaval ras.

PreparareSe prepară din făina amestecată cu margarina sau untul moale, sare şi oul bătut, un aluat omogen care se înfăşoară în celofan şi se dă la rece cel puţin 30 minute.

Se dau în câteva clocote cu apă şi sare legumele congelate care apoi se scurg şi se lasă să se răcească. Se mixează bine albuşurile cu un praf de sare. Crema de brânză se amestecă cu gălbenuşurile. Se amestecă uşor albuşurile bătute cu gălbenuşurile amestecate cu brânza şi legumele fierte şi călite un pic în uleiul Unisol.

Din aluatul rece se întinde o foaie subţire din care decupăm cu gura unui pahar, cercuri care mai apoi le aşezăm în formele unse cu ulei Unisol şi care se dau la copt circa 15 minute. Se scot din cuptor şi se umplu cu amestecul de brânză şi legume. Deasupra se presară cercuri de ceapă roşie şi se mai dau încă 15 minute la copt. Se opreşte focul din cuptor dar coşuleţele se lasă să se răcească în voie în cuptor, apoi se scot din forme şi se servesc reci ca aperitiv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image png
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
image
actualitate.net
image
actualitate.net