Reţete de la cititori: Cremă de ciocolată la pahar - Laurenţia Cornea

Ultima actualizare:

    Cremă de ciocolată la pahar
Cremă de ciocolată la pahar

Ingrediente: 100 g ciocolată (cu lapte), 100 ml frişcă, 2 albuşuri, 3 linguri zahăr, jeleu de căpşuni, 300 g căpşuni, 1 plic tort jelle transparent.

Mod de preparare

Într-un vas adăugăm frişca şi ciocolata ruptă bucăţele. Punem pe foc până începe să dea în clocot, luăm de pe foc şi amestecăm până ce se omogenizează şi lăsăm să se răcească.

Între timp mixăm albuşurile spumă cu zahărul până devine o spumă lucioasă şi adăugăm peste cremă, amestecăm până ce se omogenizează.

Jeleu de căpşuni îl mixăm cu robotul, plicul de tort jelle îl amestecăm cu zahărul şi 250 ml apă, punem pe foc circa 1 minut după care adăugăm peste căpşuni şi amestecăm bine.

Adăugăm un strat de ciocolată în pahare, adăugăm un strat de jeleu şi deasupra un strat de ciocolată, jeleu de căpşuni.

Dăm la frigider circa 2 ore înainte de servire.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
horoscop, zodii, stres jpg
Horoscop FOTO Shutterstock jpg
Fasole jpg
Horoscopul lunii iunie horoscop lunar 2023 shutterstock 2056174655 jpg
zodii norocoase jpg
chiftele pexels jpg
Horoscop jpg
leustean jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net