Reţete de la cititori: Mâncărică de ceapă cu pulpiţe de pui - Aluculesei Brânduşa
Ultima actualizare:
Ingrediente:3 pulpiţe de pui (1 kg),4 cepe potrivite,1 morcov,1 păstârnac,o rădăcină de pătrunjel,1-2 foi de dafin,1 vârf de cuţit de piper măcinat,1 lingură maggi secretul gustului cu gust de găină,1 lingură pastă de tomate,1 ardei iute.Mod de preparare: Se curăţă ceapa, se toacă şi pune într-o oală, peste ceapă adăugăm morcovul ras, păstârnacul şi pătrunjelul ras, ardeiul iute tocat mărunt, piperul măcinat şi maggi secretul gustului, peste toate acestea adăugăm pulpiţele curăţate şi spălate. Apoi adăugăm apa peste ingredinte cât să le cuprindă, apoi punem capac şi le fierbem la foc potrivit, când sunt fierte adăugăm pasta de tomate, o frunză de dafin, fierbem totul câteva minute şi oprim focul. Poftă bună!