Reţete de la cititori: Mic dejun cald – Daniela Andrei

Ultima actualizare:

    Mic dejun cald
Mic dejun cald

  • Ingrediente: Pâine feliată
  • un ardei gras roşu
  • 10 felii de caşcaval
  • 10 felii de şuncă/kaizer
  • 3-4 fire de ceapă verde
  • câteva cuburi de unt

MOD DE PREPARARE

Într-un vas/tavă aşezăm hârtie de copt (cu dimensiuni mai mari, astfel încât să putem acoperi conţinutul), aşezăm feliile de pâine, iar printre acestea caşcavalul, kaizerul/şuncă şi ardeiul gras tăiat rondele. Presăram ceapă verde tocată mărunt, adăugăm cubuleţele de unt şi aşezăm foia de copt parte peste parte. Punem vasul în cuptorul încins pentru 20 de minute, după care desfacem hârtia şi lăsăm să se rumeneasca uşor, pentru încă 10 minute. Opţional, înainte de a scoate vasul din cuptor, se poate presară puţin caşcaval ras. Se serveşte cald. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
bit.ly
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii meteoriti png
Eclipa de Luna de pe 14 martie 2025 : foto Shutterstock jpg
Cum prepară chef Cătălin Scărlătescu o garnitură delicioasă care conține fasole : foto Facebook jpg
click ro (8) jpg
chiftele pexels jpg
image png
image png
zodiac 2904106 1920 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net