Reţete de la cititori: Negresa de post cu gem - Alexutza

Ultima actualizare:

PreparareSe amestecă apa, zahărul şi uleiul. Făina se amestecă cu praful de copt şi cacao şi se adaugă în amestecul de dinainte. Apoi de adaugă gemul, nucile şi stafidele şi se amestecă bine fără să se formeze cocoloaşe. Acest amestec se pune într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se dă la cuptor pentru aproximativ 40 minute, până trece testul scobitorii. Se poate orna după preferinţă cu ciocolată de post topită, cu cocos sau cu zahăr pudră.Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii pixabay jpg
fasole jpg
tratamente naturiste anti imbatranire jpeg
Bomboane cu biscuiti si fulgi de nuca de cocos  Sursa foto shutterstock 107127485 jpg
1 par alb jpg jpeg
ciorba de fasole boabe cu afumatura si rantas jpg
zodii norocoase webp
cuplu sex
image
actualitate.net
image
actualitate.net