Reţete de la cititori: Ouă umplute – Clementina Cojan

Ultima actualizare:

Preparare

Se fierb în vase separate ouăle şi carnea. Ouăle, după ce sunt fierte tari, se trec printr-un jet de apă rece şi se curăţă de coajă. Se lasă întregi să se răcească, apoi se taie pe lung şi se scot gălbenuşurile. Carnea se toacă fin şi se amestecă cu gălbenuşurile, maioneza şi smântâna. Se potriveşte gustul de sare şi piper şi se umplu jumătăţile de ouă cu pasta rezultată. Pe o farfurie se pun cele 6 linguri de maioneză şi apoi se pun ouăle umplute. Se decorează cu mărar tocat fin. Se dau la rece pentru o oră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
longevitate
image
actualitate.net
image
actualitate.net