Reţete de la cititori: Ouă umplute – Ştefan Cristian Manz

Ultima actualizare:

    Ouă umplute
Ouă umplute

Ingrediente:

  •  - 10 ouă (20 jumătăţi)
  • - un pateu de 200 gr
  • - un gălbenuş crud
  • - ulei
  • - o linguriţă muştar
  • - 3 linguri smântână
  • - o ceapă
  • - 3 castraveţi acri
  • - sare
  • - piper
  • - frunze de pătrunjel
  • - 2 morcovi

Mod de preparare: Se pun ouăle la fiert, după ce se răcesc se decojesc de coajă, se taie pe jumătate şi se scoate gălbenuşul din ele. Se prepară o maioneză dintr- un gălbenuş crud, un gălbenuş fiert, o linguriţă muştar şi ulei. Jumătate din maioneză se amestecă cu gălbenuşurile de la ouă şi cu pateul până se formează o pastă. Cu această pastă se umple jumătăţile de albuş şi se aşează pe un platou cu umplutura în sus.

Prepararea sosului tartar: Se toacă ceapa şi castraveţii mărunt apoi se scurg de zeamă şi se amestecă cu maioneza rămasă. Se adaugă smântâna, piperul şi sarea după gust. În mijlocul platoului se aşează morcovii raşi pe răzătoare, iar deasupra se pune sosul tartar. Ouăle se decorează după preferinţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
longevitate
femeie bucatarie istock jpg
image png
Al I Cuza jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net