Reţete de la cititori: Papanaşi - Radu Butnaru

Ultima actualizare:

Preparare

Stafidele le ţinem 10 minute în 2 linguri apă clocotită. Batem bine oul cu sarea, zahărul şi zahărul vanilat. Adăugăm brânza şi stafidele scurse de apă. Amestecăm bine apoi adăugăm făina şi bicarbonatul. Trebuie să iasă un aluat lipicios pe care îl modelăm cu făină, apoi îi facem în mijloc o gaură.Se prăjesc în ulei încins la foc potrivit, întorcându-i de multe ori pe fiecare parte.Se servesc cu smântână şi dulceaţă, miere sau doar pudraţi cu zahăr pudră. Eu am folosit dulceaţă de nuci verzi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Caroline și Pierre Casiraghi cu soția Beatrice Borromeo, doliu în familia Casiraghi de la Monaco   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop 3 august webp
prazoki1 jpg
bob tunsoare jpg
1 piftie de curcan jpg jpeg
Tottenham Hotspur v AZ   UEFA Europa League 202425 League Phase MD3 (1) (1) jpg
horoscop decembrie logo jpg
image png
sarmale freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net