Reţete de la cititori: Papanaşi - Radu Butnaru

Ultima actualizare:

Preparare

Stafidele le ţinem 10 minute în 2 linguri apă clocotită. Batem bine oul cu sarea, zahărul şi zahărul vanilat. Adăugăm brânza şi stafidele scurse de apă. Amestecăm bine apoi adăugăm făina şi bicarbonatul. Trebuie să iasă un aluat lipicios pe care îl modelăm cu făină, apoi îi facem în mijloc o gaură.Se prăjesc în ulei încins la foc potrivit, întorcându-i de multe ori pe fiecare parte.Se servesc cu smântână şi dulceaţă, miere sau doar pudraţi cu zahăr pudră. Eu am folosit dulceaţă de nuci verzi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Margareta a României și Florin Enache foto Facebook jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
meal 2116425 1280 jpg
tiganites greek  jpg
horoscop jpg
fruit 222042 1280 jpg
image png
celulita shutterstock 2296152455 jpg
horoscop webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net