Rețete de la cititori: Pârjoale de post -Aluculesei Brînduşa
Ultima actualizare:
Ingrediente: 5 cartofi, 4 cepe mari, urzici vii, 300 g făină de grâu, 1/2 pâine neagră, 1 linguriţă piper măcinat, 1 lingură maggi secretul gustului cu gust de legume, 1 linguriţă tarhon, 1 căpăţână de usturoi, 1 kg.ciuperci (eu am folosit hulughite culese de mine pe timpul verii).Mod de preparareCurăţăm cartofii şi îi dăm prin maşina de carne, dăm tot prin maşină şi ceapa, urzicile, ciupercile, usturoiul şi adăugăm peste ele pâinea neagră umezită şi stoarsă bine, adăugăm maggi secretul gustului cu gust de legume, piper, tarhonul, făina de grâu şi omogenizăm bine compoziţia. Punem ulei în tigaie şi când sfârâie punem cu lingura compoziţie, apăsând uşor. Le prăjim bine pe ambele părţi.
Poftă bună!