Retete de la cititori: Pizza de casa / Loredana Porojan
Ultima actualizare:
Mod de preparare: Toate ingrendientele se amestecă cu cele 2 ouă (fără caşcaval, se pune deasupra), adăugăm şi condimente pentru pizza şi amestecăm bine. Într-un castron se pune puţină făină,drojdia înmuiată în apă călduţă, un praf de sare şi o linguriţă de zahăr şi se face o maia care se lasă 5-10 minute să crească, după care se pune şi uleiul şi se frământă bine, apoi se bate de masă de câteva ori. Trebuie să fie potrivit, un aluat elastic, să-l poţi manevra cum vrei tu fără să se rupă sau să se lipească de mâini. Când este gata întinzi aluatul pe masă, după care îl pui în tava tapetată cu hârtie de copt şi o ungi cu ketchup, adaugi ingredientele şi razi caşcaval pe deasupra. O pui la cuptor pentru aproxim,ativ 15 -20 minute.