Reţete de la cititori: Pulpă de iepure la grătar cu ciuperci sote – Adina Stoica
Ultima actualizare:
Ingrediente
- 1 borcan ciuperci
- 2 buc ceapă
- 1 legătură pătrunjel verde
- 100 gr unt
- 1 ceaşcă cu vin alb
- sare
- 6 căţei usturoi
- 2 pulpe iepure
- piper, măghiran
Mod de preparare
Din iepure am folosit doar pulpele (a fost afumat şi cu cimbru). Ciupercile le clătim şi le punem într-o sită, pentru a se scurge apa din ele. Ceapa curăţată o tăiem peştişor şi o punem într-o tigaie, împreună cu untul. Când începe să devină aurie, adăugăm ciupercile, sarea, piperul şi vinul, le lăsăm la foc mic să fiarbă, până începe să scadă. Când sunt aproape gata, punem usturoiul, 1 linguriţă măghiran şi pătrunjelul tocat. Între timp, punem pulpele la grătar, întorcându-le pe ambele părţi. Când este gata grătarul, punem pe un platou alături de ciuperci. Poftă bună!