Reţete de la cititori / Raţă cu portocale - Epure Oana

Ultima actualizare:

    Raţă cu portocale
Raţă cu portocale

Ingrediente: 2 piepţi de raţă, zeamă de la portocală, 1 linguriţă miere, sare, piper.

Mod de preparare:Se crestează pielea pieptului orizontal şi vertical pentru a forma mici pătrăţele la prăjit.

Se sărează şi se piperează.

Se încinge bine o tigaie, se aşează pieptul în tigaie cu pielea în jos. După ce s-a rumenit se întoarce pe partea cu carne şi se mai lasă 3 minute, apoi se adaugă sucul de portocală amestecat cu mierea.

Se dă la cuptor 10 minute aproximativ.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Camilla și Charles, GettyImages (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Radu Anton Roman şi bucătăria de altitudine mare jpeg
Arsenie Boca jpg
piure de cartofi freepik jpg
click ro tigaie tefal  jpg
featured image (1) jpg
horoscop jpg
placinta branza adobestock jpg
horoscop shutterstock 2414471661 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net