Reţete de la cititori: Raţă la cuptor

Ultima actualizare:

    Raţă la cuptor
Raţă la cuptor

Panazan Bianca Raluca ne-a pregătit raţă la cuptor.

Ingrediente pentru marinat Raţă la cuptor:

ulei de măsline, 50 ml vin alb, sare/piper alb, ghimbir şi praf de curcuma.

Pentru preparare Raţă la cuptor:

1 raţă, 1 portocală stoarsă, 2 căţei de usturoi.

Pentru marinat:

Se taie bucăţile cu grăsime, se unge raţa cu ulei de măsline pe ambele părţi, se presară condimentele şi se stropeşte cu puţin vin. Se lasă la frigider o zi.

Pentru preparare:

Într-un vas de lut punem raţa împreuna cu sosul format de la marinat. Raţa se crestează şi se pun felii de usturoi.

Se pune puţină apă în vas, se acoperă cu capac şi se dă la cuptor pentru o ora, o oră jumătate. Se scoate capacul, se pune sucul de portocală peste raţă şi se dă iar la cuptor până când se rumeneşte bine, circa 1 oră. Se poate pregăti între timp o garnitură de cartofi noi cu mărar.



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodiac 600x400 jpeg
raffaello pixabay jpg
horoscop jpg
click ro pexels claudio emanuel 709239809 19287847 jpg
cabanos adobestock jpg
horoscop sâmbătă 30 noiembrie jpeg
salopeta ski jpg
Cum pot stimula circulația la nivelul scalpului ca să nu îmi mai cadă părul jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net