Reţete de la cititori: Raţă umplută cu legume

Ultima actualizare:

    Rață umplută cu legume
Rață umplută cu legume

Aluculesei Brînduşa ne-a pregătit raţă umplută cu legume.

Ingrediente Raţă umplută cu legume:

o raţă de ţară, un ardei gras, o legătură de ceapă verde, 2 linguri de orez, 2 ouă, un castronel de hulughite fierte şi tăiate mărunt, (bureţi de pădure), un morcov, 10 g piper, 5 g tarhon, o lingură maggi secretul gustului cu gust de găină,1 linguriţă usturoi granulat Kotanyi, 100 ml ulei, 5 g boia de ardei iute.

Preparare Raţă umplută cu legume: 

Se curăţă raţa bine, se spală şi se scot din ea măruntaiele şi se opreşte doar ficăţelul şi inimioara. Într-un vas punem ardeiul tocat mărunt, ceapa verde tocată mărunt, morcovul tocat mărunt, ouăle, orezul, piperul, tarhonul, jumătate de lingură de maggi secretul gustului şi jumătate de linguriţă de usturoi granulat Kotanyi, punem ficăţelul şi inimioara tăiate mărunt şi omogenizăm bine compoziţia şi umplem raţa cu această compoziţie. Apoi punem câteva linguri de ulei în tavă, presărăm piper măcinat, un pic de usturoi granulat, un pic de tarhon, un pic de maggi şi aşezăm raţa umplută în tavă şi o stropim cu ulei bine şi peste ulei vom adăuga restul de magii, de usturoi şi boiaua de ardei iute, acoperim tava, în cazul meu am folosit tavă yena cu capac şi dăm tava la cuptor la foc potrivit. Când este rumenă, oprim focul şi lăsăm să se răcorească. Se serveşte cu mămăliguţă şi castraveţi muraţi.

Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton și Prințul William la țară GettyImages 1210393477 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
horoscop jpg
image png
cub horoscop bani
image png
image png
gabriela cristea gogosi jpg
horoscop freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net