Reţete de la cititori: Ruladă aperitiv – Gabriela Antici

Ultima actualizare:

    Ruladă aperitiv
Ruladă aperitiv

Blat: 300 ml lapte, 4 ouă, sare şi piper, 140 g unt, 120 g făină, 2 frunzuliţe de leurdă.Umplutura: 300 g cremă de brânză, 100 g unt, 1 ardei roşu, 100 g brânză de vaci proaspătă, sare.

Preparare

Blat-topim untul la foc mic, după care adăugăm făina şi omogenizăm. Adăugăm laptele amestecând mereu, lăsăm să fiarbă până se îngroaşă. Adăugăm ouăle pe rând amestecând bine după fiecare, sare după gust şi omogenizăm.

Turnăm compoziţia în tava tapetată cu hârtie de copt, deasupra compoziţiei am adăugat câteva frunze de leurdă tăiată şi dăm la cuptor până se rumeneşte frumos. Când este gata răsturnăm blatul pe altă hârtie de copt şi rulăm.

Umplutura-amestecăm brânza cu crema de brânză, untul şi amestecăm bine. La final adăugăm ardeiul roşu tocat şi sare după gust. Dăm la frigider până este gata rulada.

După ce s-a răcit puţin rulada o ungem cu cremă de brânză şi rulăm înapoi, o învelim în folie alimentară şi dăm la rece 2 ore (eu am lăsat-o o noapte), după care tăiem felii cu un cuţit bine ascuţit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
tratamente naturiste anti imbatranire jpeg
Bomboane cu biscuiti si fulgi de nuca de cocos  Sursa foto shutterstock 107127485 jpg
1 par alb jpg jpeg
ciorba de fasole boabe cu afumatura si rantas jpg
zodii norocoase webp
cuplu sex
culoare zodii jpg
masca ten jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net