Reţete de la cititori: Ruladă aperitiv – Gabriela Antici

Ultima actualizare:

    Ruladă aperitiv
Ruladă aperitiv

Blat: 300 ml lapte, 4 ouă, sare şi piper, 140 g unt, 120 g făină, 2 frunzuliţe de leurdă.Umplutura: 300 g cremă de brânză, 100 g unt, 1 ardei roşu, 100 g brânză de vaci proaspătă, sare.

Preparare

Blat-topim untul la foc mic, după care adăugăm făina şi omogenizăm. Adăugăm laptele amestecând mereu, lăsăm să fiarbă până se îngroaşă. Adăugăm ouăle pe rând amestecând bine după fiecare, sare după gust şi omogenizăm.

Turnăm compoziţia în tava tapetată cu hârtie de copt, deasupra compoziţiei am adăugat câteva frunze de leurdă tăiată şi dăm la cuptor până se rumeneşte frumos. Când este gata răsturnăm blatul pe altă hârtie de copt şi rulăm.

Umplutura-amestecăm brânza cu crema de brânză, untul şi amestecăm bine. La final adăugăm ardeiul roşu tocat şi sare după gust. Dăm la frigider până este gata rulada.

După ce s-a răcit puţin rulada o ungem cu cremă de brânză şi rulăm înapoi, o învelim în folie alimentară şi dăm la rece 2 ore (eu am lăsat-o o noapte), după care tăiem felii cu un cuţit bine ascuţit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
femeie trista jpg
horoscop freepik jpg
cub horoscop 1 gif
Medicul estetician Bortolini Alin știe care sunt câteva dintre cele mai căutate proceduri estetice pentru femei și bărbați în preajma sărbătorilor de Paște
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
horoscop 17 martie webp
Zodii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net