Rețete de la cititori: Ruladă de pateu – Antici Gabriela

Ultima actualizare:

    Ruladă de pateu
Ruladă de pateu

Ingrediente: 1 cutie pate, 50 g margarină, 200 g caşcaval, 1 cutie miez de lapte, pătrunjel, 3 ouă, sare, 130 g unt.

Preparare

Caşcavalul îl dăm prin răzătoarea mare. Adăugăm untul topit şi sarea după gust. Amestecăm bine compoziţia şi adăugăm miezul de lapte tocat împreună cu pătrunjelul spălat şi tăiat. Pregătim o bucată de folie de aluminiu, o ungem cu ulei peste tot şi întindem tot caşcavalul deasupra cu lingura.

Amestecăm pateul ţinut la temperatura camerei cu margarina şi răsturnăm peste caşcaval. Ungem pateul peste tot. Fierbem ouăle şi le tăiem bucăţi deasupra peste celelalte ingrediente. lÎncepem să rulăm strângând uşor rulada. Dăm rulada la rece circa 1 oră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
tratamente naturiste anti imbatranire jpeg
Bomboane cu biscuiti si fulgi de nuca de cocos  Sursa foto shutterstock 107127485 jpg
1 par alb jpg jpeg
ciorba de fasole boabe cu afumatura si rantas jpg
zodii norocoase webp
cuplu sex
culoare zodii jpg
masca ten jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net