Rețete de la cititori: Ruladă de pateu – Antici Gabriela
Ultima actualizare:
Ingrediente: 1 cutie pate, 50 g margarină, 200 g caşcaval, 1 cutie miez de lapte, pătrunjel, 3 ouă, sare, 130 g unt.
Preparare
Caşcavalul îl dăm prin răzătoarea mare. Adăugăm untul topit şi sarea după gust. Amestecăm bine compoziţia şi adăugăm miezul de lapte tocat împreună cu pătrunjelul spălat şi tăiat. Pregătim o bucată de folie de aluminiu, o ungem cu ulei peste tot şi întindem tot caşcavalul deasupra cu lingura.
Amestecăm pateul ţinut la temperatura camerei cu margarina şi răsturnăm peste caşcaval. Ungem pateul peste tot. Fierbem ouăle şi le tăiem bucăţi deasupra peste celelalte ingrediente. lÎncepem să rulăm strângând uşor rulada. Dăm rulada la rece circa 1 oră.