Reţete de la cititori: Ruladă în manta de ciocolată - Anişoara Ursan

Ultima actualizare:

Preparare1. Se prepară blatul bătând bine albuşurile cu un praf de sare apoi cu zahărul, până se întăresc. Gălbenuşurile se freacă un pic cu uleiul, apoi se încorporează în albuşuri. Se cerne făina amestecată cu amidonul şi se toarnă în compoziţie. Se răstoarnă aluatul într-o tavă tapetată cu hârtie pentru copt şi se dă la cuptor circa 20 de minute la foc potrivit.Se desprinde blatul copt de pe hârtie, cu lama unui cuţit şi se lasă la răcit.2. Se topeşte ciocolata albă la bain marin împreună cu cele 3 linguri de smântână, apoi se întinde uniform pe blatul rece. Deasupra se toarnă dulceaţa de cireşe amare şi apoi se rulează strâns, ajutându-ne de hârtia de copt.3. Pentru glazură se topeşte ciocolata la bain marin împreună cu cele 2 linguri de smântână, apoi se toarnă caldă deasupra ruladei şi se dă la frigider cel puţin o oră înainte de a felia rulada. Se decorează cu câteva linguriţe de dulceaţă de cireşe amare!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
dependenta de sex jpeg
fericire freepik jpg
Retele sociale - facebook - telefoane FOTO Shutterstock
horoscop webp
zodii meteoriti png
femeie trista jpg
horoscop freepik jpg
cub horoscop 1 gif
image
actualitate.net
image
actualitate.net