Reţete de la cititori: Tiramisu - Andreea Nedelcu

Ultima actualizare:

Mod de preparare:Se bat albuşurile spumă cu zahărul, se adaugă frişca, se bate, se pune brânza mascarpone, se bate bine şi se pun gălbenuşurile unul câte unul şi se amestecă până se omogenizează. Se aşează în tavă un rând de pişcoturi înmuiate în cafeaua amestecată cu wisckyul, apoi un strat de cremă, iar un strat de pişcot înmuiat în cafea, un strat de cremă şi deasupra pui nes cu ajutorul unei strecurătoare. Se dă la frigider 24 ore. Se serveşte rece.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard și Alejandra Gere, GettyImages (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Bomboane cu biscuiti si fulgi de nuca de cocos  Sursa foto shutterstock 107127485 jpg
1 par alb jpg jpeg
ciorba de fasole boabe cu afumatura si rantas jpg
zodii norocoase webp
cuplu sex
culoare zodii jpg
supa jpg
masca ten jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net