Reţete de la cititori: Turtă dulce - Simona Anton

Ultima actualizare:

Preparare

Într-un castron se pun ingredientele uscate (făina, zahăr, bicarbonat, scorţişoara) şi se frământă un aluat adăugând ingredintele lichide (uleiul şi mierea). Aluatul trebuie să aibă consistenţa unei plastiline moi (dacă vi se pare prea tare şi sfărâmicios mai adăugaţi puţină apă până obţineţi consistenţa de plastilină).

Când e gata se înfăşoară în folie şi se lasă la frigider în jur de o oră. Aluatul se întinde cu sucitorul într-o foaie groasă cam de jumătate de centimetru şi se taie cu formele.

Se aşează în tava acoperită cu foaie de copt la 175 grade cam 10-15 minute. Se scoate tava, se lasă turtiţele să se răcorească, apoi se orneaza cu glazură de zahăr. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
sparanghel jpeg
cadouri animale jpg
1745307584 2b3K jpg
waist 8308829 1280 jpg
ciorba stevie bors de casa jpeg
zodii, foto shutterstock jpg
Cele patru zodii norocoase, foto Shutterstock jpg
horoscop saptamana 23 29 septembrie webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net