Sângerete, rețeta lui Radu Anton Roman

Ultima actualizare:

    Încearcă un preparat savuros!clickpoftabuna.ro
Încearcă un preparat savuros!clickpoftabuna.ro

Secretul reușitei sângeretului este folosirea mațelor mai groase de la porc sau chiar de vacă dacă găsești. Nu uita să le speli bine cu apă și oțet și să le lași câteva ore în apă rece.

De ce ai nevoie pentru sângerete

1 l sânge de porc

0,5 kg slănină

0,5 kg orez

1 kg carne grasă de porc

0,5 kg șorici

sare

piper

cimbru

ienibahar

mațe de porc

Află pe clickpoftabuna.ro cum se prepară sângeretele!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
1 despartire zodii jpg jpeg
1 pilaf sarbesc jpg jpeg
cub horoscop 2 gif
longevitate
image
actualitate.net
image
actualitate.net