Sângerete, rețeta lui Radu Anton Roman

Ultima actualizare:

    Încearcă un preparat savuros!clickpoftabuna.ro
Încearcă un preparat savuros!clickpoftabuna.ro

Secretul reușitei sângeretului este folosirea mațelor mai groase de la porc sau chiar de vacă dacă găsești. Nu uita să le speli bine cu apă și oțet și să le lași câteva ore în apă rece.

De ce ai nevoie pentru sângerete

1 l sânge de porc

0,5 kg slănină

0,5 kg orez

1 kg carne grasă de porc

0,5 kg șorici

sare

piper

cimbru

ienibahar

mațe de porc

Află pe clickpoftabuna.ro cum se prepară sângeretele!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock 440905510 jpg
Dexcar3 jpg
image png
zodii pixabay jpg
dependenta de sex jpeg
fericire freepik jpg
Retele sociale - facebook - telefoane FOTO Shutterstock
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net