Savurează o prăjitură de casă cu blat pufos şi budincă de vanilie!

Ultima actualizare:

Ingrediente:

Pentru blat: 3 linguri făină, 6 ouă, 12 linguri zahăr, 4 linguri pesmet

Pentru umplutură: 1 plic budincă de vanilie, 1 plic budincă de ciocolată (sau caramel, după gust), 1 plic praf de frişcă (sau 200 g frişcă gata preparată), 800 ml lapte, 400 ml apă

Pentru sirop: 400 ml apă, 4 linguri zahăr

Mod de preparare:

Pentru blat separi ouăle iar albuşurile le baţi spumă tare după care încorporezi treptat 6 linguri cu zahăr bătând în continuare cu telul.

Adaugi gălbenuşurile amestecând cu lingura de lemn, pui şi cele 4 linguri cu pesmet, cele 3 linguri cu făină şi amesteci până se încorporează.

Torni blatul în tava unsă cu margarină şi tapetată cu făină, pe care o dai la copt pentru circa 40 de minute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
paine prajita jpeg
horoscop zilnic jpg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
Horoscop jpg
Sfaturi pentru instalarea sistemelor de supraveghere i¦én locuint¦ªa ta jpg
Carne de miel FOTO Shutterstock jpg
adulti acnee jpg
zodie floare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net