Sufleu cu ardei

Ultima actualizare:

    Sufelu cu ardei
Sufelu cu ardei

Ingrediente

1 ceapă mică tocată

1 cană ardei roşu şi verde tocat

60 g unt

750 ml lapte

170 g mălai

250 g brânză tare rasă

2 linguri pătrunjel tocat

1 lingură sare

2 gălbenuşuri

7 albuşuri

ulei pentru uns formele

Preparare

Topești untul într-o tigaie și sotezi ceapa și ardeii, până se înmoaie puțin. Torni laptele și când începe să fiarbă adaugi mălaiul, amestecând continuu până când compoziția începe să se îngroașe. Adaugi brânza, pătrunjelul și o jumătate lingură de sare. Amesteci gălbenușurile și pui în ele o cană din compoziția din tigaie. Mixezi și torni compoziția înapoi, mai lași să dea 1-2 clocote și stingi focul. Bați albușurile spumă cu restul de sare și le încorporezi în compoziția cu ardei. Umpli formele unse cu ulei și dai sufleurile la cuptor aproximativ 35 de minute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Letizia și Sofia colaj jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop financiar 1 webp
Jumari FOTO Cristina Stancu3 jpg
zodii norocoase webp
prajitura1 jpeg
Pomana porcului FOTO Shutterstock jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
chef catalin scarlatescu foto antena 1
KV CSR landscape jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net