Supă italiană de primăvară cu perișoare de pui
Ultima actualizare:
Încearcă tradiționala supă italiană minestrone de primăvară, cu perișoare de pui!
De ce ai nevoie ca să prepari supă italiană minestrone de primăvară
150-200 g carne tocată de pui
1/2 cană (110 g) pesmet
6 linguri parmezan ras, și ceva în plus pentru ornat
4 căței de usturoi, 2 tocați, 2 tăiați felii
2 linguri ceapă verde tocată
1 ou mare, bătut
sare
piper măcinat
2 linguri ulei
1 fir de praz, tăiat felii
5 căni (1,2 litri) supă de pui
3/4 cană (150 g) paste de dimensiuni mici
1 cană (220 g) morcovi curățați și tăiați rondele
220 g spanac
busuioc verde tocat
Cum prepari supă italiană minestrone de primăvară afli de pe clickpoftabuna.ro