Tocană de gogonele – Brînduşa Aluculesei

Ultima actualizare:

    Tocană de gogonele
Tocană de gogonele

Ingrediente:

  -3 gogonele mari şi frumoase, care trec de 1 kg,

  -3 roşii, mari şi frumoase, care trec de 2 kg,

  -2 bucăţi vinete albe,

  -2 gogoşari,

  -2 ardei kapia,urechi de elefant,

  -4 morcovi,

  -500 gr.ceapă,

  -1 lingură oregano,

  -1 lingură sare,

  -200 ml.ulei.

Mod de preparare:

Se curaţă ceapa, se toacă julien şi se pune la prăjit. Când îşi schimbă puţin culoarea, se adaugă morcovul tocat şi celelalte legume tocate şi se lasă să se pătrundă la foc potrivit. Se adaugă sare, oregano şi se fierbe totul la foc mic. Când sunt fierte, se pun în borcane, se sigilează şi se dau la cuptor, pentru circa 20 minute, apoi se opreşte focul şi se lasă să se răcească în cuptor, după care se poate servi sau se poate pune în cămară, pentru iarnă. Eu consum acest deliciu,în zilele de post. Să aveţi poftă dragilor!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton și Prințul William la Premiile BAFTA 2023, Profimedia (6) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
friptura vita istcok jpg
zodii horoscop jpg
horoscop 2025 jpg
horoscop jpg
zodii pixabay jpg
11 gogosi shutterstock 26518309 jpeg
ciorba radauteana1 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net