Tocăniţă de vită cu ciuperci şi legume – Sandra Cojan

Ultima actualizare:

    Tocăniţă de vită cu ciuperci şi legume
Tocăniţă de vită cu ciuperci şi legume

Îţi trebuie: 1/2 kg carne de vită, 300 g ciuperci, 1 morcov, 2 ardei, 1 ceapă, 500 ml suc de roşii, verdeaţă, cimbru, sare şi piper.

Pregăteşti aşa:

Se pune ulei într-un vas termorezistent, adăugăm legumele (morcov+ardei+ceapă) tocate, condimentăm. Adăugăm ciupercile, bucăţile de carne, condimente.. Urmează sosul de roşii. Dăm la cuptor pentru 30 de minute. Servim ca atare sau cu cartofi piure. Poftă bună!



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
image png
horoscop, foto shutterstock jpg
haine lana istock jpg
homemade pickles 9061458 1280 png
image png
BeFunky collage   2025 12 08T141021 268 jpg
girl 6920633 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net