Tort de biscuiţi - Irina-Monika Szabo
Ingrediente:
450 g biscuiţi
2 litri lapte
2 plicuri budincă de ciocolată
2 plicuri budincă de cocos
12 linguri zahăr
decor: praf de cacao, sau fulgi de ciocolată sau fulgi de cocos.
Preparare
Prepari budinca conform instrucţiunilor de pe ambalaj, separat cea de ciocolată şi separat cea de cocos. Pregăteşti un vas termorezistent yena, aşezi pe fundul vasului un strat de biscuiţi, peste care torni un strat de budincă de ciocolată fierbinte (trebuie să fie neapărat fierbinte, ca să se înmoaie puţin biscuiţii), apoi aşezi iarăşi un strat de biscuiţi, peste care torni un strat de budincă de cocos fierbinte, iar biscuiţi, şi tot aşa până se termină toate ingredientele, ultimul strat fiind de budincă de ciocolată. Laşi puţin la răcit, după care ornezi deasupra ori cu praf de cacao, ori cu ciocolată de menaj răzuită, ori cu fulgi de cocos. Când s-a răcit complet, îl dai la frigider şi după 3-4 ore îl poţi servi.