Un ingredient surprinzător poate schimba complet pilaful! Mâncarea noastră va fi mai delicioasă ca oricând

Este una dintre cele mai îndrăgite și populare rețete din țara noastră, însă nu mulți români știu cât de simplu este să o transformăm în ceva cu totul nou și deosebit. Pilaful, o mâncare atât de iubită de către români, poate avea un gust complet inedit dacă folosim doar un simplu ingredient banal!

Un ingredient simplu poate schimba complet pilaful
Un ingredient simplu poate schimba complet pilaful

Pilaful este o mâncare extrem de populară în țara noastră, la care probabil că cei mai mulți dintre noi ne întoarcem destul de des. Însă, nu trebuie să pierdem din vedere faptul că până și o rețetă atât de consacrată poate fi îmbunătățită! Iar un ingredient banal va transforma complet pilaful, într-o mâncare mult mai specială și gustoasă!

Mai precis, este vorba despre parmezan! Deși poate părea destul de surprinzător pentru mulți dintre noi să adăugăm brânză în pilaf, doar o simplă linguriță de parmezan poate schimba complet gustul acestui preparat!

Cum pregătim un pilaf special și gustos

Pentru a pregăti această rețetă specială, nu ne vor trebui decât câteva ingrediente simple! Este vorba despre 250 de grame de orez, 250 de grame de ciuperci, o ceapă, un morcov, o jumătate de ardei roșu, dar și undeva în jur de 800 – 900 ml de apă.

De asemenea, va trebui să folosim și puțin ulei, cât și sare, după gustul fiecăruia dintre noi. Iar, la final, nu putem uita de ingredientul secret pentru un pilaf delicios! O lingură de parmezan va fi de ajuns pentru a schimba complet gustul acestei rețete.

Metoda de pregătire a unui pilaf delicios

Pentru a pregăti această rețetă unică, tot ce trebuie să facem este să tăiem mărunt ceapa și să o punem la călit. Mai departe, morcovul va trebui dat prin răzătoare, iar apoi vom tăia și ardeiul roșu, cât și ciupercile.

Totul se pune la călit, iar apoi vom adăuga și orezul, vreme de aproximativ două minute. Apoi, vom adăuga apa și vom lăsa totul pe foc cam 20 de minute. Iar, la final, vom adăuga și parmezanul și ne vom putea bucura de o mâncare delicioasă, de care nu ne vom mai sătura!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Horoscop saptamanal 20 26 februarie freepik jpg
luna albastra adobestock jpg
dulceata de gogonele jpg
suc de struguri_must_shutterstock 2226633225 jpg
cub horoscop 2 gif
ostropel de pui 580x400 jpeg
top lichide pentru unghii cleaner unghii degresant unghii i acetona jpg
scalpului 1536x1024 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net