Vrei un desert special? Încearcă budinca libaneză din mălai şi lapte!

Ultima actualizare:

Ingrediente

500 ml lapte dulce

75 g mălai

2 linguri făină

4 linguri zahăr

1 linguriţă apă de flori de portocal şi 1 lingură flori de trandafiri (din magazinele cu

produse orientale)

75 g cremă de brânză

Pentru garnisit

fructe din compot

ciocolată rasă

Preparare

Amesteci 400 ml lapte cu zahărul şi cu crema de brânză şi le încălzeşti pe foc mic. Amesteci mălaiul cu făina şi cu restul de lapte.

Când amestecul de pe foc ajunge la punctul de fierbere, adaugi compoziţia de mălai. Amesteci până se îngroaşă.

Citeşte aici reţeta completă de budincă libaneză cu mălai şi lapte

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii, foto shutterstock jpg
ciorbă cu legume de primăvară jpeg
Zodii, Shutterstock jpg
image png
image png
zodii, foto shutterstock jpg
corp vara jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net