Rochiile cu buline redevin la modă! La ce trebuie să fii atentă atunci când le cumperi

Ultima actualizare:

Care va fi tendința rochiilor de modă vedetă pentru primăvara 2024? Un vânt retro a străbătut podiumurile în ultimele sezoane. După marea întoarcere a anilor 2000, garderoba este ancorată mai mult ca niciodată într-o estetică vintage, dar niciodată nostalgică, care adaugă accente de doamnă look-urilor de primăvară.

Pleci la shopping  5 lucruri pe care sa le alegi cu maxima atentie jpg

Pe podiumurile marilor designeri de primăvară-vară 2024, fusta creion a revenit notabil, în timp ce bulinele au împodobit rochiile de seară de la Stella McCartney, Dolce & Gabbana și Balmain.Bulinele au apărut pentru prima dată pe costumul de baie al câștigătoarei Miss America în 1926. Doi ani mai târziu, au apărut pe rochia emblematică a lui Minnie Mouse, dar abia în 1930 și-au făcut loc în garderoba de zi de zi.Douăzeci de ani mai târziu, a fost o întâlnire obișnuită în garderoba fetelor pin-up și a fanilor rock’n’roll. Și, deși păreau uitate, se pare că în 2024, vor căpăta accente „haute-couture” în dulapurile noastre pentru a cuceri tendințele vestimentare.Canal 33 te inspiră să integrezi bulinele în 5 ținute remarcabile:

1.Alb-negruOlivia Rodrigo este conștientă de faptul că cea mai elegantă și atemporală combinație în două tonuri a paletei de culori este cea alb-negru. Cu un detaliu cu fundiță la gât și un design drapat, actrița a găsit cea mai rafinată rochie cu buline a momentului. Părul lucios, strâns la spate și obligatoriu ruj roșu, accesoriile fine întregesc un look care nu are cum să treacă neobservat.

Citește continuarea pe canal33.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
Rugaciune jpg
horoscop jpg
555 (7) jpg
horoscop jpg
aer conditionat jpg
sex roma antica jpg
ciorba de fasole cu afumatura jpg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net