4 măşti de păr pentru vară pe care le poţi face cu ingrediente banale

Ultima actualizare:

    Amidonul de porumb îndepărtează excesul de grăsime din părFoto: Click!
Amidonul de porumb îndepărtează excesul de grăsime din părFoto: Click!

Vara e o perioadă foarte stresantă pentru părul nostru. Vremea caniculară şi produsele de îngrijire îi fac mult rău. Însă nu e nevoie să te duci la salon pentru a repara răul făcut. Poţi pur şi simplu să te uiţi în propria bucătărie. Iată patru tratamente de vară pentru părul tău.

Măştile de păr făcute din ingrediente din propria bucătărie sutn perfecte pentru a-ţi repera podoaba capilară pe timp de vară. Conform huffingtonpost.com, chiar dacă părul tău nu pare a avea nevoie de tratamente, e mai bine să le faci pentru a preveni orice. Iată patru astfel de măşti. 

1. Uleiul de cocos

E foarte simplu: pui o linguriţă de ulei de cocos pe păr, mai mult dacă ai părul lung, de două ori pe lună. Când ieşi din duş, îl aplici de la rădăcină până la vârf şi îl laşi să acţioneze peste noapte. 

2. Avocado, miere şi ulei de măsline

Pui un avocado, o linguriţă de miere şi una de ulei de mălisne, le amesteci bine şi le încălzeşti puţin înainte de a le pune pe păr. După ce ai aplicat combinaţia, pui o cască de duş şi dai puţin cu uscătorul peste pentru a încălzi. 

3. Banane

Amesteci două banane coapte cu o linguriţă de ulei de măsline. La fel ca la masca cu avocado, poţi pune o cască peste păr şi poţi folosi uscătorul pentru a-l încălzi.

4. Amidon de porumb

Dacă vrei să scapi de excesul de grăsime din păr, amidonul de porumb e un bun înlocuitor pentru şampoanele uscate. Pune nişte amidon la rădăcină şi piaptănă părul. Ca să scapi de pudra albă din păr, usucă-l puţin cu foenul. 

image
image
image
image
image
image
Horoscop primavara FOTO Shutterstock jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
horoscop shutterstock jpg
zodii relaxate jpg
click ro jpg
3 sfaturi practice pentru a te deplasa eficient in aglomeratia urbana  jpg
aripioare picante jpeg
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net