5 lucruri pe care toți oamenii de succes le fac înainte de somn

Ultima actualizare:

Există câteva obiceiuri pe care aproape toți oamenii de succes le fac înainte de culcare. Sunt lucruri aparent banale, care adoptate pe termen lung aduc succesul. Le poți încerca și tu!

Își imaginează succesul de mâine

Mulți oameni de succes își oferă câteva minute înainte de somn pentru a-și imagina rezultatele pozitive ale proiectelor la care lucrează, spune Lynn Taylor, expert în organizarea muncii. Potrivit ei, „Pentru cei mai mulți dintre ei, nu este o provocare sau de exercițiu; ei au avut norocul să aibă abilități analitice bune”. 

Fac plimbări de seară și citesc înainte de culcare

Joel Gascoigne, co-fondator și CEO Buffer, în fiecare seară înainte de a merge la culcare se plimbă 20 de minute. Pe blogul său el scrie: “Este un moment minunat să te relaxezi. Plimbarea îmi permite să analizez ce s-a făcut în timpul zilei, să reflectez asupra sarcinilor complexe, treptat să nu mă gândesc la muncă și să obțin o oboseală plăcută.”

Bill Gates, de exemplu, a făcut o tradiție din a întocmi o listă cu cărțile pe care le recomandă și altora, asta în ciuda faptului că are o agendă extrem de încărcată. Printre lecturile de anul acesta se numără Omul care a hrănit lumea (The man who fed the world), de Leon Hesser și Mitul liderului puternic (The Myth of the Stron Leader), de Archie Brown.

Află continuarea doar pe clickpentrufemei.ro!

7 lucruri despre care nu trebuie să vorbești la actualul loc de muncă

Sfaturi utile să devii puternic. Cum să nu mai lași oamenii să te calce în picioare

image
image
image
image
image
image
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net