6 reguli de bază dacă vrei să ai apariții precum Kate Middleton. De la ce nu se abate niciodată Prințesa de Wales

#Casa Regală a Marii Britanii

Considerată una dintre cele mai frumoase, grațioase, elegante femei din Marea Britanie, știe întotdeauna cum să-și îngrijească imaginea. Kate Middleton, căci despre ea este vorba, ține cont de 6 reguli importante de frumusețe de la care nu se abate. 

Secretele frumuseții lui Kate Middleton / foto: Arhiva Click!
Secretele frumuseții lui Kate Middleton / foto: Arhiva Click!

Soția Prințului William captează atenția și admirația cu fiecare apariție pe care o desfășoară în spațiul public. Este dovada vie a rafinamentului, grației și bunului-simț. Cum reușește să aibă un fel de-a fi de invidiat, aflați din cele de mai jos. 

Lucruri interzise și permise pentru Kate Middleton 

Kate Middleton este membră a Familiei Regale de mai bine de un deceniu. Știe mersul lucrurilor și are grijă să facă totul ca la carte, mai ales că o mare pare dintre învățăturile primite au venit din partea Reginei Elisabeta. 

Are o listă de lucruri permise și interzise, astfel că machiajul Prințesei de Walles mizează pe natural, așa cum arată revista Hello!

Specialistul Saffron Hughes de la False Eyelashes informează: „Începând cu codurile vestimentare și terminând cu regulile de etichetă, membrii regali nu omit niciodată instructajul care le-a fost predat. Prințesa de Wales este foarte iscusită și știe exact ce are de făcut, iar rezultatele se văd.”

Secretele frumuseții lui Kate Middleton

1. Folosește mereu un gloss discret. Mizează pe simplu și natural, motiv pentru care nu este văzută cu rujuri care-i încarcă buzele, iar una dintre cele mai mari extravaganțe pentru Prințesă ar fi machiajul smokey-eyes. 

2. Din imaginile apărute de-a lungul timpului observăm că aceasta nu este adepta fondurilor de ten. Optează pentru produse discrete, cel mai probabil un BB Cream.

3. Nu apelează la strident. Kate Middleton evită conturul exagerat, indiferent de ce parte a feței este vorba. Optează, în schimb, pentru iluminator. 

4. Alege nuanțe calde pentru machiajul ochilor, precum nude, maro sau gri. Ele sunt cele mai mult folosite de Prințesă, pentru a-i oferi un ten sănătos, revigorant și tineresc. 

5. Nu folosește niciodată contur negru la ochi, doar în cazul excepțiilor, când la anumite petreceri folosește o linie fină pe pleoapa mobilă. 

6. Coafura, mereu impecabilă. Chiar dacă optează pentru un păr prins sau liber, Kate Middleton mereu afișează un păr sănătos, curat și atent aranjat, fără a crea efectul de nenatural. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
zodii relaxate jpg
cozonac jpg
horoscop jpg
pui la cuptor jpeg
image png
horoscop webp
horoscop jpg
ADV jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net