Alimente anticelulit─â care te scap─â de pielea cu aspect de coaj─â de portocal─â

12 decembrie 2018
image

M├ónc─ârurile bogate ├«n gr─âsimi, reten╚Ťia de ap─â ╚Öi lipsa mi╚Öc─ârii duc la apari╚Ťia celulitei. ├Äns─â, dintre toate, alimenta╚Ťia de zi cu zi este cea mai important─â, de aceea trebuie s─â-i acorzi o aten╚Ťie sporit─â dac─â vrei s─â previi apari╚Ťia aspectului nepl─âcut de coaj─â de portocal─â al pielii.

Alimente anticelulită  - Citricele

Dacă ai celulită, primul pas este să ai grijă ca pielea ta să fie permanent hidratată. Portocalele și lămâile te pot ajuta în acest sens, consumul lor ajutând la eliminarea toxinelor din corp și la echilibrarea pH-ului pielii. Folosește zeamă de lămâie în salată, bea suc proaspăt de portocale, iar efectele pozitive nu vor întârzia să apară.

Alimente anticelulită - Sfecla roșie

Aceast─â legum─â con╚Ťine licopen, un pigment cu putere antioxidant─â care ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte arderile la nivel celular. Leguma mai con╚Ťine potasiu ╚Öi vitaminele A ╚Öi E, care men╚Ťin s─ân─âtatea pielii.

Afl─â mai multe alimente doar aici!

De ce nu-i bine să slăbești rapid înainte de sărbători

10 trucuri care te ajută cu adevărat să slăbești

kate middleton 4 jpg
cub lili sandu animat gif
cub adrian alexandrov png
vangelis afp jpg
catrinel menghia cannes (4) jpg
anna lesko
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image png
image png
unghii
x h0jdj  6  a9o jmzHD0ttrN93bBsEy WXHBNgqcY7VU8y60uYGumF8olCAhVeRVaNwAgA4IX1rsfe9WZGFz87OnUUSajkdypEoL8PEX7bq0QzzPjxxMPEZxPLZkKiU1rEADmOIvr MdGhuQ
zona de confort jpg
image png