Alimentele care ne pot scăpa de o mare problemă! Părul nostru poate fi mai sănătos doar cu ajutorul dietei

Ultima actualizare:

O dietă sănătoasă și echilibrată este extrem de importantă pentru sănătatea noastră. Alimentele din farfurie ne afectează mai mult decât simpla greutate, iar dacă nu suntem atenți la ce mâncăm, ne putem trezi cu o mulțime de probleme la care nici nu ne-am fi gândit! Iar dacă suntem o persoană cu păr fragil, am putea încerca să remediem problema adăugând aceste alimente în dieta noastră!

Alimentele care ne pot ajuta părul / foto: Pexels
Alimentele care ne pot ajuta părul / foto: Pexels

Un păr frumos și sănătos este extrem de important pentru imaginea de sine pe care o avem, iar după cum putem vedea atunci când intrăm în orice magazin din țară, există nenumărate produse pentru sănătatea părului. Însă, adevărul este, indiferent de ce șampon folosim, dacă nu avem grijă și la dieta noastră, este foarte probabil ca problema părului fragil să persiste, poate chiar să se și agraveze!

Din fericire, potrivit celor de la terra.com, există unele alimente pe care le putem adăuga în dieta noastră și care ne pot ajuta să avem un păr mai frumos și puternic. Andrés Martínez, CEO al clinicii Mediarte, spune că o dietă echilibrată, ce conține nutrienții necesari, poate fi foarte importantă dacă vrem să ne păstrăm părul sănătos.

Alimentele care ne pot ajuta părul să rămână puternic și sănătos

Andrés Martínez mai spune că o dietă bogată în proteine și vitamine poate fi foarte utilă pentru a combate părul fragil. Acesta spune că vitaminele C, E, A, și B sunt foarte importante pentru părul nostru. Pe lângă acestea, zinc, fier, dar și acizi grași omega-3 se pot dovedi foarte utili pentru a scăpa de problema părului fragil.

Mai precis, putem apela la alimente precum pește, spanac, pui, dar și legume, pentru a oferi un plus de fier dietei noastre. Pentru vitamina B, o alegere ușor de introdus în dietă este, din nou, peștele, dar și ouăle. Pentru mai mult zinc putem pregăti rețete pe bază de carne de vită, dar și de pui. De asemenea, nucile sunt foarte utile pentru a crește nivelul de zinc din dieta noastră. Desigur, în final, nu putem uita că este important să bem îndeajuns de multă apă!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Horoscop jpg
zodii relaxate jpg
cozonac jpg
horoscop jpg
pui la cuptor jpeg
image png
horoscop webp
horoscop jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net