Ce semnifică florile pe care ți le dăruiește el

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un bărbat îți dăruiește flori în primul rând să te facă să zâmbești, însă florile pe care le primești de la el sunt și un mod prin care îți transmite un mesaj. Iată care poate fi acesta.

Trandafirii roşii

Ei bine, dacă ai primit un trandafir roșu sau un întreg buchet cu aceste flori, ești o norocoasă, căci aceste flori sunt simbolul dragostei adevărate. Așadar, dacă ți-i dă în dar, înseamnă că te iubeşte cu adevărat

Dalii

Delicate și frumoase: așa sunt daliile. Dacă ţi le dă în dar semnifică: „nu-ţi pot vedea frumuseţea interioară, fiindcă îţi este frică să mi te destăinui”. Este semn că ar vrea să te cunoască mai bine.

Orhidee

Simbolizează rafinamentul și finețea. Un bărbat careți dăruiește astfel de flori spune despre el că este un tip pretenţios și atent la detalii, lucru pe care-l cere şi de la tine.

Maci galbeni

Simbolizează succesul. Dacă ţi-i oferă, arată faptul că este materialist şi că are nevoie de o parteneră stabilă financiar.

Garoafe roz

Simbolizează iubirea părintească, liniștea interioară. Un buchet de garfoae roz primit de la un reprezentant al sexului tare poate arăta faptul că este un bărbat mămos, care are nevoie de multă afecţiune din partea ta.

Citește continuarea articolului pe clickpentrufemei.ro.

image
image
image
image
image
image
sarmale jpg
04 12 Click ro jpg
zodii pixabay jpg
gene lungi naturale jpg
zodii meteoriti png
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)
horoscop jpg
calarasi ciorba de cartofi un preparat delicios foto bucataras.ro