Ce trebuie să porți la birou, la întoarcerea din vacanță. Toți colegii te vor admira

Cea mai recentă colecție a lui Chloé a dat tonul pentru stilul „boho chic” pe care îl vom purta în această toamnă și am pregătit o listă cu cele mai speciale piese vestimentare pe care ar trebui să le cumpărați (înainte să se epuizeze) pentru a vă alătura tendinței.

Munca de birou FOTO HP jpg

Sienna Miller a purtat acest stil în premiera la gala MET de anul acesta, Daisy Edgar Jones l-a confirmat cu cele mai strălucitoare look-uri pentru a ieși pe străzile din New York și Suki Waterhouse a bifat cea mai recentă apariție, care a pariat pe el, când a urcat pe scena de la Wembley pentru a deschide concertul Taylor Swift de la Londra. Stilul boho chic pe care Chemena Kamali l-a reactivat după ce a preluat conducerea brandului Chloé cu colecția de prêt-à-porter pentru toamnă/iarnă 2024, iar acum este deja trendul care va mătura stilul stradal și va prelua frâiele în sezonul viitor.

  Acest trend, atât de anii șaptezeci, atât de relaxat și, mai ales, atât de romantic, își bazează succesul pe piese vestimentare lejere și aerisite, cu o multitudine de dantele, volane și transparențe în culori deschise și perfecte pentru întâmpinarea toamnei. Pentru că ceva bun a trebuit să vină odată cu revenirea din lunile de vacanta și inceperea toamnei, mai exact resetarea tendințelor și, odată cu ele, noile piese vestimentare care ne vor obseda până în luna decembrie. Tocmai din această cauză, am adunat cele mai speciale 5 piese vestimentare, căutând noi surse de inspirație pentru a reveni la birou, urmând stilul boho pe care îl vom vedea cel mai mult în acest sezon. Așadar descoperă sau redescoperă rochiile și bluzele care te vor ajuta să-ți romantizezi revenirea la rutină ca și cum ar fi un episod din „Sex and the City”.

Citește continuarea pe canal33.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet William și mătușa jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop saptamana 30 august   5 septembrie webp
piure de cartofi freepik jpg
horoscop jpg
petre roman mineriada jpg
Musaca greceasca  Sursa foto shutterstock 271634957 jpg
FotoJet (4) jpg
magiun bun jpeg
woman 1854443 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net