Cel mai tare truc de frumusețe. Cum îți poți vopsi părul alb cu ajutorul cafelei

Știai că există un truc natural care te poate ajuta să-ți acoperi părul alb? Nu mai este nevoie să folosești substanțe chimice pentru a-ți vopsi podoaba capilară. Cafeaua te poate ajuta să-ți schimbi look-ul într-un mod fantastic. Iată despre ce este vorba: 

Părul alb poate fi vopsit cu ajutorul cafelei. Foto: Click.
Părul alb poate fi vopsit cu ajutorul cafelei. Foto: Click.

O soluție care îți întărește părul și îi oferă mai multă vigoare

Dacă te-ai săturat să-ți vopsești părul cu tot felul de chimicale, avem pentru tine un truc ieftin și natural. Licoarea fără de care mulți nu-și pot începe ziua -cafeaua - poate fi folosită și în vopsirea părului. Cu ajutorul acesteia, vei avea reflexii ciocolatii seducătoare. Pe de altă parte, este important de știut că această procedură nu îţi va afecta firul de păr. Ba mai mult de atât, cofeina va stimula rădăcina părului. În plus, o să-ți întărească podoaba capilară și o să-i confere mai multă vigoare. 

Cum să îți vopseți părul cu ajutorul cafelei

Dacă te-am convins că merită să încerci această metodă, iată de ce vei avea nevoie ca să-ți vopsești părul într-un mod natural, cu ajutorul cafelei:
- un litru de cafea foarte tare, obţinută din 9-10 linguri de cafea măcinată şi un litru de apă. Este recomandat să o prepari la ibric, nu folosind filtrul, chiar dacă a doua variantă îți este mai la îndemână.

Apoi, pune într-un vas 4-5 linguri din balsamul pentru păr pe care îl foloseşti în mod obişnuit. Așteaptă să se răcească cafeaua, apoi pune 4 linguri de cafea şi amestecă bine cu o cu o lingură din lemn (nu este recomandat să folosești una de metal), până când ingredientele pe care le-ai combinat o să capăte o consistență cremoasă, omogenă.

Mai trebuie să știi că, în funcţie de lungimea părului tău, poţi avea nevoie de o cantitate mai mare sau mai mică din acest mixt. Trebuie să ai în vedere doar faptul că trebuie să respecţi întotdeauna proporţia de 1:1.

Aplică mixul pe părul umed, pentru cel puțin o jumătate de oră

Este recomandat să aplici mixtul obținut pe părul umed, după ce acesta a fost clăti înainte cu apă caldă. Specialiștii în hairstyling spun că, cuticulele firului de păr se deschid mai uşor sub efectul apei calde și astfel devin astfel mai permeabile în faţa pigmenţilor naturali din infuzie. Lasă acest mix pe păr cel puțin o jumătate de oră, chiar trei sferturi de oră. Sperăm să te bucuri te rezultatul obținut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cozonac jpg
horoscop jpg
pui la cuptor jpeg
image png
horoscop webp
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net