Cele mai rapide metode de a scăpa de punctele negre. Vor dispărea pentru totdeauna!

Trebuie să recunoaștem, cu toții avem puncte negre și căutăm mereu metode de a scăpa de ele. Tratamentele cosmetice pot fi extrem de costisitoare, iar multe dintre acestea fără niciun rezultat. Dar cum este să știi că poți scăpa de punctele negre doar ajutându-te de 2 lucruri banale din bucătărie?

Puncte negre
Puncte negre

Tratamentele cosmetice din saloane sau clinici sunt extrem de costisitoare. Pentru cei sau cele care nu-și permit să beneficieze de ele, dar totuși vor să scape de punctele negre, există o mască miraculoasă care face minuni.

Mască pentru puncte negre, gata în numai câteva minute

Tot ce trebuie să faci este să iei un ou la temperatura camerei, să-i separi albușul de gălbenuș și să păstrezi doar albușul. Gălbenușul nu-l arunca, îl poți folosi la gătit, fără niciun fel de problemă, dacă îl depozitezi corespunzător, în frigider. 

Mai departe, ia câteva șervețele de bucătărie și rupe-le în bucăți mai mici, cât să-ți acopere zonele problematice, unde ai puncte negre. 

Cu o pensulă pentru mască sau pentru fond de ten, aplică un strat de albuș de ou pe zonele cu puncte negre, după care lipește o bucată de șervețel. Repetă procedura, până ajungi la maxim 5-6 straturi. 

Citește și - Soluţii împotriva punctelor negre. De ce apar şi de ce nu e bine să folosim produse exfoliante

Lasă totul să acționeze timp de 30 de minute, după care îndepărtează, cu grijă, straturile de șervețel, după ce s-a uscat albușul de ou. O să vezi că punctele negre vor rămâne lipite în conținutul acestora și vor ieși extrem de ușor din piele, rapid și fără durere, ala cum se întâmplă la numeroase proceduri cosmetice. 

Cum mai poți scăpa de punctele negre, în confortul casei tale

O altă metodă de a scăpa de punctele negre este următoarea și îți spunem sincer că este la fel de simplă! Ai nevoie de o mănușă cosmetică, din fibră moale sau chiar de un prosopel demachiant reutilizabil.

Umezește bine mănușa și pune puțină cafea peste ea, după care freacă zonele cu puncte negre, cu mișcări circulare, timp de maxim 5 minute. La final, clătește fața cu apă caldă și aplică o cremă hidratantă, specială pentru nevoile tenului tău, în funcție de tipul acestuia. 

Punctele negre mai pot fi îndepărtate prin aplicarea presiunii pe acestea, după ce, în prealabil, ai ținut fața la abur. Într-un castron suficient de mare, pune apă fierbinte și așează-ți fața deasupra aburilor. Pune un prosop pe cap, pentru ca aburii să fie mai puternici și rezistă, așa, câteva minute. 

Mai apoi, extragerea punctelor negre ar trebui să fie extrem de simplă. Fie că te folosești de un intrument special sau de degete, după ce te-ai spălat bine, bine pe mâini cu un săpun antibacterian, punctele negre vor ieși foarte ușor la suprafață și nu va fi nevoie să le storci, ci doar să aplici puțină presiune pe zonele în care există acestea. 

Desigur, dacă nu vrei să folosești niciuna dintre aceste metode și vrei ajutor de specialitate, clinicile și saloanele de înfrumusețare beneficiază de numeroase tehnici de acest fel, pentru a te ajuta să scapi de punctele negre. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
zodiac 2904106 1920 jpg
paula seling snitele de post jpg
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
image
actualitate.net
image
actualitate.net