Cum obținem un machiaj perfect pentru poze. Sfaturile care ne vor ajuta să arătăm ca în reviste

Ultima actualizare:

Machiajul este o adevărată artă pentru noi, femeile. Indiferent de eveniment, toate ne dorim să strălucim, atât la propriu cât și la figurat. Facem zeci sau poate sute de fotografii, și ne rătăcim printre ele încercând să găsim una potrivită. Și dacă nu apare, edităm. Ei bine, experții în frumusețe ne ușurează muncă și ne ajută cu sfaturi esențiale. 

Cum obținem machiaj și poze perfecte / foto: Pixabay
Cum obținem machiaj și poze perfecte / foto: Pixabay

Atunci când vine vorba de machiaj, sunt necesari trei pași pentru unul reușit: hidratarea tenului, aplicarea produselor potrivite și, nu în ultimul rând, alegem un unghi bun de lumină realizarea unor selfie-uri perfecte!

Pasul 1 și cel mai important: pregătirea tenului nostru 

Cel mai necesar lucru pe care trebbuie să-l facem este să identificăm tipul nostru de ten: uscat, gras, mixt sau sensibil. Cum produsele de make-up sunt special concepute pentru fiecare tip de ten, ele trebuiesc identificate și aplicate corect.

„Rutina de skincare ar fi ideal să se realizeze cu minim jumătate de oră înainte de aplicarea machiajului. Eu pregătesc tenul pentru machiaj folosind primer, cremă de ochi și balsam de buze din gamele brand-urilor profesionale de make-up. Asta îmi asigură rezistența și, totodată, compatibilitatea lor”, a declarat make-up artista Miki Ianovici, potrivit unica.ro

„NU facem rabat în ceea ce privește produsele de skincare!!! Sfatul meu este să investim fără «second thoughts» în toate produsele necesare îngrijirii tenului. O piele frumoasă asigură reușita oricărui tip de make-up!”, a completat aceasta. 

Pasul 2: începem să aplicăm machiajul 

Pudra pe care o aplicăm este extrem de importantă. Make-up artistul explică ce se întâmplă dacă folosim o pudră nepotrivită:

„Trebuie avut în vedere să avem grijă la alegerea pudrei pe care o vom folosi. Există pudre de fixare care reflectă lumina. Dacă folosim un astfel de produs, vom regăsi efectul de panda (ochelarii albi inestetici) în poză”, a mai spus expertul. 

Pasul 3: lumina naturală ne ajută să obținem poze perfecte 

Unul dintre cele mai importante aspecte atunci când ne face selfie-uri este să alegem lumina potrivită. Și cel mai corect facem asta atunci când ne poziționăm cu fața spre o fereastră cu lumină naturală.

„Lumina este «the game changer» pentru o fotografie reușită. Pentru selfies avem nevoie să ne poziționăm cu fața înspre o sursă de lumină naturală și să încercăm diverse unghiuri până ce obținem ceea ce ne dorim”, a mai spus Miki Ianovici.

Pentru persoanele care au un subton rece al pielii, există și aici câteva trucuri: 

„Pentru pielea cu subton rece, cele mai potrivite nuanțe de blush sunt cele din categoria «pinky shades» până în zona «light peach». Cei cu tonuri mai profunde ale pielii vor adora nuanțe mai vibrante precum nuanțele cu pigment roșu în compoziție, până la «berry shades»”, a încheiat Miki Ianovici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
Zodii jpg
reteta oua umplute sorin bontea jpg
copii jpg
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image png
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net