Cum scăpăm de celulită. 3 reţete naturiste care funcţionează

Ultima actualizare:

    Zaţul de cafea te ajută să scapi de pielea cu aspect de coajă de portocală
Zaţul de cafea te ajută să scapi de pielea cu aspect de coajă de portocală

Puţine sunt femeile care se pot lăuda că nu au celulită. Însă, această problemă poate fi remediată dacă faci multă mişcare, urmezi o dietă sănătoasă, te hidratezi corect şi foloseşti tratamente naturiste. Iată trei reţete care funcţionează de minune!

Gomajul cu cafea

Gomajul cu zaţ de cafea este recomandat pentru a reduce aspectul de coajă de protocală pe care îl are pielea ta. Masajul şi exfolierea stimulează circulaţia sângelui şi circulaţia limfatică, în timp ce cafeina catifelează pielea. Dacă nu ştiai, află că această substanţă – cafeina – se regăseşte în foarte multe produse cosmetice anticelulită. Dacă vrei să încerci acest tratament, amestecă puţin zaţ de cafea cu zahăr şi o linguriţă de ulei de cocos. Vei vedea diferenţa!

Oţetul de mere

Oţetul de mere este unul dintre cele mai cunoscute şi eficiente remedii împotriva celulitei. Această afecţiune poate apărea şi din cauza modificărilor hormonale care se petrec în organismul femeilor gravide. Oţetul de mere reglează funcţiile hormonale ale organismului şi împiedică apariţia efectelor negative, printrecare şi formarea celulitei.

O alimentaţie sănătoasă

Pentru a preveni apariţai celulitei sau pentru a o trata nutriţioniştii recomandă eliminarea din meniu a grăsmilor, prăjelilor, dulciurilor şi a alimentelor bogate în e-uri şi chimicale. Pentru un corp sănătos şi o silueta de invidiat artrebui să consumi cât mai multe legume şi fructe proapete, carne slabă preparată la grătar sau în aburi şi lactate. Şi alimentele bogate în fibre te vor ajuta: bananele, avocado, perele dar şi legumele cu frunz verzi: spanac, urzici, ştevie, salată etc. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
zodii meteoriti png
horoscop webp
alimente cancer jpg
horoscop shutterstock jpg
dormitor jpg
horoscop jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net